17.05.2019р. - Всеукраїнський семінар-тренінг "Джура - 2019"

З 17 по 19 травня 2019 року на території с.Осницьк Рокитнівського району Рівненської області проходить Всеукраїнський семінар-тренінг, спрямований на підготовку громадських активістів, які залучаються до організації і проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"), "Джура – Прикордонник".
Мета: підготовка інструкторів-вихователів із різних областей з прикордонних районів України з метою організації та проведення на місцях Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") за додатковим напрямком "Джура-Прикордонник".
Всеукраїнський семінар-тренінг проходить у форматі наметового табору.
Організатори заходу: Відділ Національно-патріотичне виховання Мінмолодьспорту; Управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації; Управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації;  Рокитнівська РДА.
Урочисте відкриття регіонального етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») - «Джура-прикордонник» відбулося сьогодні в селищі Рокитне. На відкриття завітали: начальник відділу національно-патріотичного виховання Міністерства молоді та спорту України Микола Ляхович, заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський, перший заступник голови Рокитнівської райдержадміністрації Олексій Берташ, начальник відділу загальної середньої та дошкільної освіти управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації, а за сумісництвом суддя міжнародного класу, представник федерації карате "Кубудо" кіборг Донецького аеропорту Сергій Калініченко. В патріотичній грі беруть участь:
рої учасників гри від Дубровицького, Зарічненського, Рокитнівського районів Рівненської області, Олевського району Житомирської області.

Немає коментарів:

Дописати коментар